Megint megműtötték Rékasi Károlyt

Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét
Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét
Vágólapra másolva!
2015-ben Rékasi motorral közlekedett, amikor egy figyelmetlen autós elütötte. A színész a klinikai halál állapotába került, több műtéten is átesett. A gyógyulás folyamata hosszú volt, hiszen nem csak fizikálisan, de lelkileg is szüksége volt időre, hogy ismét talpra álljon.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hónapokban terhelésre egyre erősebb combfájdalma volt, ekkor a Sportkórház specialistája arra jutott, hogy egy speciális, revíziós protézis lehet a megoldás, s ennek a beültetése történt meg múlt héten.

Rékasi Károly és Pikali Gerda Forrás: facebook.com/karoly.rekasi.5

"A fájdalom elmúlt, ráadásul elértük a célt. Az egyik lábam a baleset után négy centivel lett rövidebb, mint a másik. Korábban rátaláltam egy ortopéd cipészre, aki fantasztikus munkát végzet, úgy korrigálta ezt az eltérést, hogy aki ránézett a lábbelimre meg sem mondta volna, hogy különbség van köztük. Ettől függetlenül a hiúság ott van az emberben, nem akartam, hogy látszódjon. A műtéttel ez is megszűnt,

Csodás érzés, hogy újra értékes életet élhetek, életképessé váltam. Visszatérhetek a színpadra, nem kell többet sántikálnom" - mondta a Blikknek.