Újabb fordulatról számolt be Berki Mazsi a támadása ügyében

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a nyílt utcán érte támadás Berki Mazsit és alig hathónapos kislányát. Az idős férfi a nő állítása szerint ököllel is megütötte, majd az alvó Emmát próbálta meg kitépni a babahorodozóból.
Vágólapra másolva!

Berki Kriszitán felesége korábban elmondta, hogy feljelentést tett az elkövető ellen, aki nemcsak veszekedett vele, hanem tettlegességig is fajult a kettőjük közötti konfliktus. A támadásnak több szemtanúja is volt, akik arra biztatták az anyukát, hogy kérjen rendőri segítséget.

Berki Mazsi elmondta, hogy azóta a hatóság előállította az agresszív férfit.

– mondta az áldozat a Borsnak adott interjúban. A lap kérdéseire a rendőrség azt írta, hogy az ügyben egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétség és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

Berki Mazsi azóta sem szorong az utcára lépve, de szerinte beszerez valamilyen eszközt, amivel megvédheti magát a későbbiekben. Azóta teljesen megváltozott az anyuka élete, mivel sok sorstára keresi meg, akivel hasonló borzalom történt.

„Rengetegen írtak, hogy hasonló eset történt velük. Volt, aki babakocsival menekült, egy másik ismerősöm gyerekét majdnem elrabolták, miközben próbáltak zacskót húzni a fejére. Lassan itthon is ugyanakkora méreteket ölt a bűnözés, mint Amerikában" – zárta gondolatait Berki Mazsi, aki úgy gondolja, több közterületi kamerára lenne szükség.