Új rovatokkal várja hallgatóit a Petőfi Rádió

PETŐFI Sándor, Petőfi Zenei Díjak, MTVA, átadás, díj, petőfi, zene, zenész
Budapest, 2022. január 23. Csapó Dóra és Bekker Dávid műsorvezetők a színpadon a Petőfi Zenei Díjak átadásán az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2022. január 20-án. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat tizenegy kategóriában kapták a hazai könnyűzene legjobbjai, immár hatodik alkalommal. MTI/Cseke Csilla
Vágólapra másolva!
Tavasszal a Petőfi Rádió reggeli műsora, a Petőfivel a reggel! is a megújulás jegyében folytatódik. A műsor jól ismert hangjai, Bekker Dávid, Nagy Natasa és Varga Gergő új témákkal várják a hallgatókat.
Vágólapra másolva!

Két új állandó rovat került be a Petőfivel a reggel! című műsorba. Keddenként a Noé Állatotthon egy képviselője érkezik a műsorba egy gazdára váró kisállattal, így népszerűsítve az állatörökbefogadást. Az első adásban egy Holle nevű mentett kiskutyával ismerkedhettek meg a nézők.

Csapó Dóra és Bekker Dávid műsorvezetők a színpadon a Petőfi Zenei Díjak átadásán idén januárban Forrás: MTI/Cseke Csilla

Csütörtökönként szintén egy új, különleges blokk várja a hallgatókat, amelynek keretében a Magyar Rekorddal együttműködve különleges találmányok feltalálói és rekorderek mesélnek nem mindennapi eredményeikről. A tudományos témák és az ismeretterjesztés mellett vidám, meghökkentő tartalmakkal is készülnek, azt ígérik.