Sztárok halálközeli élményei, éppen csak túlélt balesetei

Elizabeth Taylor, Sharon Stone, Demi Lovato
Vágólapra másolva!
Néhány sztárnak konkrétan halálközeli élménye is volt, miután egy időre leállt a szíve, mások pedig – a szerencsének vagy a gyors segítségnek köszönhetően – épphogy megúsztak egy túlélhetetlennek tűnő balesetet, netán egy mások számára végzetes betegséget, rosszullétet. De vajon tanultak belőle valamit? Mit mesélt arról a bizonyos alagútról Sharon Stone? Miért tért vissza Elizabeth Taylor, miután öt percig halott volt?
Vágólapra másolva!

Sharon Stone

Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő állítólag látta a sok halálközeli beszámolóban feltűnő alagutat is, miután 2001-ben stroke-ot kapott. „Úgy éreztem, hogy sodródom felfelé, és akkor egyszer csak ott volt ez a fényes alagút. Az alagút szájánál néhány ember volt, akik nagyon közel álltak hozzám, akikkel törődtem, amikor meghaltak, ők néztek lefelé. Úgy éreztem, azt mondják nekem, hogy ez mind jó, minden rendben lesz, csodálatos lesz" – mesélte James Cordennek, miután az önéletrajzi könyvében is írt az esetről.

Elizabeth Taylor

Forrás: AFP

„Négyszer nyilvánítottak halottá. Egyszer öt percig nem lélegeztem, ami alighanem rekord" – mondta egy 1998-as interjúban a kétszeres Oscar-díjas színésznő. Rekordgyanús esetéről Oprah Winfrey-nek is mesélt korábban, akkor azt mondta, a lelke elhagyta a testét, de aztán szembetalálkozott a néhai férjével, Mike Todd-dal, aki visszaparancsolta. „Ez még nem a te időd. Harcolnod kell, hogy visszamehess" – hallotta állítólag Taylor, és végül csak jó ötven évvel később, 2011-ben halt meg.

Travis Barker

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

A Blink-182 dobosa, Kourtney Kardashian vőlegénye tizenhárom évig nem ült repülőre, de még a drogokról is leszokott az után, hogy 2008-ban lezuhant egy kisgéppel, akkor a két pilóta mellett a testőre és az asszisztense is meghalt. Barker is súlyosan megsérült, három hónapig kórházban volt: a testének a 65 százaléka megégett, a tetoválásaival jórészt ennek nyomait fedte el. Rajta kívül egyébként a DJ AM-ként ismert Adam Michael Goldstein élte még túl a balesetet, de ő egy évvel később meghalt drogtúladagolásban.

Demi Lovato

Forrás: Instagram/Demi Lovato

2018-ban túladagolta magát Demi Lovato is, miután több éves józanság után visszaesett. Először heroinra gyanakodtak, de később kiderült, hogy az énekesnő a dílerétől kapott oxikodont fentanillal keverte – azzal a droggal, ami többek között Prince és Tom Petty halálát is okozta. A mások számára halálos kombinációtól az énekesnő csupán eszméletét vesztette, de ha csak pár percet késik a mentő, az ő esete is tragédiával végződött volna.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztorikkal folytatjuk!