Bugyiban és melltartóban vallott Holdampf Linda a testéről - fotó

Holdampf Linda
Vágólapra másolva!
A LifeTV műsorvezetője nem mindig érezte jól magát a bőrében - erről fehérneműs fotója mellett vallott.
Vágólapra másolva!

"A testem és én.... Nem mondom, hogy zökkenőmentes a viszonyunk. Inkább veszedelmes. Hullámzó.
Mindig irigyeltem azokat a lányokat, akiknek az öltözködés nem okozott problémát. Akármit felvehettek, mindenben jól néztek ki. A ruha számukra nem a takargatás, hanem sokkal inkább önkifejezés eszköze volt. Nem fogok hazudni, rengeteg szomorú pillanatom volt főleg fiatalon amiatt, hogy én nem tartozhattam közéjük.

Pedig vágytam rá. Nyomasztó volt hallani hosszú éveken keresztül, hogy fogadd el magad, szeresd a tested... Úgy vagy jó, ahogy vagy! Hogyan??? Hogyan, amikor tükörbe nézek és látom a hibákat. Azokat a hibákat, amik nem engednek annak a nőnek lenni, aki a fejemben, a lelkemben vagyok. Az a nő, aki lenni szeretnék" - kezdte a bejegyzését a műsorvezető.

"Nem önmagamat, hanem ezt a hullámzó veszedelmes viszonyt tanultam meg elfogadni. Hogy vannak napok, időszakok, amikor nincsen harmónia a testem és köztem. Elfogadom azt is, amikor épp nem szeretem úgy magam. És imádom azokat az időszakokat, amikor meg szárnyalunk. A testem és én. Szerettem volna erre a fotózásra 5 kilóval kevesebb lenni. Szerettem volna ha nem adom fel az edzést, amit pont másfél hónapja kezdtem el újra.

És például ez hatalmas erőt ad! Hogy nem hazudok. Ez vagyok én! Lehetek jobb!?! Igen! Lehetek! Akarok tenni érte?! Igen. Úgy érzem képes leszek rá! Most ez a nem tökéletes állapot is komfortos, mert van bennem erő. De ehhez kellett ez a pillanat, ez a meztelen érzés! Hogy a fejemhez kapjak végre! Le kellett hozzá vetkőznöm. Úgy igazán" - vallotta be a fehérneműs képe mellett.