Elképesztő homokszobrot készítettek két híres alakról - fotó

Star Wars: Episode IV - A New Hope Cinema ANIMAL Monster Spaceship GUN Revolver science fiction chewbacca Han Solo adventure SQUARE FORMAT
Star Wars: Episode IV - A New Hope Year: 1977 USA Director: George Lucas Harrison Ford, Peter Mayhew . It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Főleg a Star Wars-rajongóknak fog tetszeni az alábbi kép, amely most ment körbe a Facebookon.
Vágólapra másolva!

A karbonitban lévő, hibernált Han Solo és a fejbadász Boba Fett látszik a fotón - mindketten a filmek legnépszerűbb alakjai közt voltak. Mint ismert, a csempészt a Bespin felhővárosban kapták el a birodalmiak Boba Fett közreműködésével, aki végül megkapta Solo testét, hogy a vérdíj ellenében leszállítsa azt a Tatuinra, Jabbának. Ez a Birodalom visszavág című, 1980-as filmben volt látható, a következményekre pedig 1983-ig kellett várni, akkor került a mozikba a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér.

Facebook