Egyik pillanatról a másikra lesántult Oszvald Marika

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Oszvald Marikának több helyen csontkopása van, az óriási fájdalom miatt nemrég egy turnéját is le kellett mondania.
Vágólapra másolva!

Oszvald Marika a hetvenen túl is megfeszített tempóban dolgozik, de nemrég le kellett mondania egy turnéját, miután óriási fájdalmai voltak. A színésznő a csontkopása miatt gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra lesántult, de aztán egy ízületregeneráló gyógynövénykúrával elmúlt a fájdalma, ő pedig a színpadra is vissza tudott térni.

Oszvald Marika Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Elkoptattam a csontjaimat, aztán a vádlimban volt egy izomrostszakadás. Ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan érzés, mintha egy nagyon erős görcs beleállt volna a lábamba, és sánta lettem tőle. Emiatt le kellett mondanom az erdélyi turnét a színházban, pedig hosszú ideje készültünk rá. Nem ölbe tett kézzel vártam a gyógyulást, hanem kipróbáltam egy gyógynövény-receptúrát.

Nagyban enyhítette a fájdalmamat a napi három kis bogyó... Mostanra nem kell minden lépésnél figyelnem, a háztartás ellátása sem esik nehezemre, lement a duzzanat, megszűnt a fájdalom, így a színpadon újra tudok táncolni" – mesélte a Ripostnak.