Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csináljuk a fesztivált: ezek voltak a kétezres évek legjobb magyar slágerei

Csináljuk a fesztivált
Vágólapra másolva!
A Duna TV műsorában ezúttal a kétezres évek elejének nagy slágerei hangzottak el: többek között Oláh Gergő, Király Linda, Völgyesi Gabi, Baricz Gergő, valamint Békefi Viki és Ya Ou is előadtak egy-egy slágert. Az öt legmagasabb pontszámot elért produkció jutott tovább, mutatjuk, hogyan döntött a zsűri.
Vágólapra másolva!

10 hetes zenei idő- és stílusutazás várja a Duna nézőit szombat esténként, miközben az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét kereshetik. A produkciókat a közönség mellett Balázs Klári és Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Boros Csaba, valamint a Z-generációt képviselő Nagy Bogi értékelik.

Április 23-án egy igazi szerelmespár, Békefi Viki és Ya Ou nyitották az estét, akik az Ajándék című dalt énekelték el, mely eredetileg Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra közös dala volt a kétezres évek elején. Balázs Klári az utódjaikat látta a párosban, szerinte ők nagyon szeretik egymást, ez pedig nagy előny egy duett előadásakor. 56 pontot kapott a dal a zsűritől a rengeteg dicséret mellett.

Forrás: Békefi Viki/Instagram

A kétzeres években a tehetségkutató versenyek a virágkorukat élték, Caramel saját szerzeményével, a Szállok a dallal állt színpadra az egyik ilyen versenyben, amivel nem csak az akkori zsűrit vette le a lábáról, hanem az egész országot. Oláh Gergő adta elő a műsorban a szerzeményt, ami ezen az estén 60 pontot gyűjtött.

Forrás: Oláh Gergő/Instagram

Az alternatív Kistehén Tánczenekart a Szájbergyerek című szerzeményének köszönhetően ismerte meg szélesebb körben a közönség, dalukat Tarnai Kiss László adta elő a színpadon. Kollár-Klemencz László szerzeményét és az előadást hosszan méltatta a zsűri, remek volt a hangulat a stúdióban. 49 ponttal zárt a sláger.

Forrás: Médiaklikk

A Magna Cum Laude Vidéki sanzon című szerzeménye 2006-ban született, szinte nincs olyan az országban, aki ne ismerné, a dalhoz készült videóklip abban az évben a nyár legjátszottabb videója lett, és azóta is folyamatosan játsszák a rádiók. Bari Laci énekelte el a slágert a versenyben, aki 55 pontot kapott.

Forrás: Médiaklikk

A Zanzibár együttes dalával következett Antal Timi, a Szerelemről szó sem volt az együttes egyik legismertebb és legkedveltebb slágere volt ebben az időben. Feke Pálnak és Balázs Andinak is tetszett az előadás, a dalra végül 49 pontot adott a zsűri.

Forrás: Médiaklikk

Lapozzon! A show újabb öt dallal folytatódott, és az is kiderült, kik jutottak tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről