Újabb világsztár szabadulhat a gyámság alól

Amanda Bynes egykori tinisztár nagyon meghízott: fotó!
Actress Amanda Bynes pose for photographers as she walks the blue carpet to attend the MTV Music Awards in Los Angeles, CA 31 May 2003. / AFP PHOTO / LEE CELANO
Vágólapra másolva!
A bíróság a héten tárgyalja – március 22-én – Amanda Bynes egykori színésznő jogi felügyeletének ügyét, melyben az előjelek szerint kedvező döntés is születhet Bynes javára.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, az egykori tinisztár visszavonulásának hátterében súlyos pszichés és alkoholproblémái álltak, mely odaáig fajult, hogy már kilenc éve hivatalosan is gyámság alá helyezte a bíróság.

A színésznő Britney Spears esetén felbátorodva, egy hónappal ezelőtt adta be kérelmét a felügyelet megszüntetése iránt, amiről már – előzetes információk szerint – pozitív döntés született.

Amanda Bynes karrierje csúcsán Fotó / AFP

A TMZ biroktába került jogi dokumentumok alátámasztják, hogy

az illetékes bíró egy előzetes döntésében kijelentette, hogy Bynes gondnokságának fenntartása nem szükséges a továbbiakban.

Ezek alapján szinte biztos, hogy a bíró a tárgyalás során is hivatalossá teszi a döntést, mivel senki nem emelt kifogást a színésznő beadványa ellen.

A 35 éves Amanda ügyvédjének elmondása alapján, a szülők – egykori gondnokai – teljes mértékben támogatják lányuk döntését, így semmi akadályát nem látják a teljes felügyelet későbbi megszüntetésének, mely után Bynes már saját maga dönthet pénzügyi, egészségügyi és egyéb személyes kérdésekben.

Amanda Bynes 2018-ban, már rég felügyelet alatt állt. Forrás: NORTHFOTO