Újabb sztár kritizálja Kanye West volt feleségével szembeni viselkedését

Horizontal
(FILES) In this file photo US media personality Kim Kardashian (L) and former husband US rapper Kanye West attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party following the 92nd Oscars at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills on February 9, 2020. - Music icon Kanye West has filed to legally change his name to his longtime nickname "Ye," US media reported on August 25, 2021, citing documents filed in a Los Angeles court. The 44-year-old wants to change his full name -- Kanye Omari West -- to the two-letter Ye, with no middle or last name, according to NBC News and other US media.The change was requested for "personal reasons" and must be approved by a judge, NBC said. (Photo by Jean-Baptiste Lacroix / AFP)
Vágólapra másolva!
Még folyamatban van Kanye West és Kim Kardashian válópere, melyet tavaly feburárban a feleség kezdeményezett a bíróságon.
Vágólapra másolva!

Az év elején durvult el a helyzet a házaspár között, amikor Kardashian kérte a válóper felgyorsítását, melynek következtében jogilag is egyedülállóvá nyilvánították, de ez még nem jelenti a per végét. A modell azért is sürgeti a dolgot, mert időközben új párt talált Pete Davidson humorista személyében, ami nagyon szúrja Kanye West szemét.

Kanye West és Kim Kardashian Forrás: Getty Images

Úgy tűnt, hogy a rapper is túllépett feleségén, rövid kapcsolata volt Julia Fox színésznővel, majd nemrég volt felesége hasonmásával látták vásárolni. Ennek ellenére volt feleségét üldözi, és próbálja tönkretenni annak új kapcsolatát.

Folyton fenyegető posztokat fogalmazott meg, új zenéjéhez két klipet is készített, amely felér egy halálos fenyegetéssel felesége új párjával szemben.

Ezt látva több világsztár is felszólalt West ámokfutásával kapcsolatban, köztük Sophia Bush és Alexa Nikolas színésznők, valamint a szintén válófélben lévő Hilaria Baldwin is - írja az OK! magazin.

Legutóbb az Addams Family sztárja, Christina Ricci fogalmazott meg kemény kritikát közösségi oldalán a rapperről, miután második klipjében is Davidsont fenyegette.

... Zaklatás, fenyegetés, nyilvános megalázás, ez így mind - írta Ricci, egy West legújabb klipjéről szóló újságcikkre reagálva.

Úgy tűnik West kezd magához térni, ugyanis mindent letörölt közösségi oldaláról, de sértve érzi magát, mert szerinte nem mondhatja el szabadon a véleményét.