Rihanna a legextrémebb kismama, újabb szettje is botrányos

Magassarkúban tereszt Rihanna: persze nincs rajta sok ruha - Fotó
Rihanna pose elle-męme pour la campagne Holiday 2020 de da marque Savage x Fenty Rihanna has a snowy Christmas with Savage x Fenty's Holiday 2020 campaign. Clad in white and blue, the lingerie designer shows off her figure in sizzling images. An ice sculpture shaped like a Christmas tree stands against an icy backdrop. Rihanna wears the Plush Velvet Tie-Front Unlined Bra and matching Peek-a-Boo Sleep Short. Along with lingerie, she also models long white gloves along with shimmering jewelry. For beauty, Rihanna shows off a red lip along with a stacked, beehive hairstyle. December 1, 2020
Vágólapra másolva!
A 34 éves barbadosi énekesnőtől már megszokta a közönség, hogy elég extrém stílust képvisel mind öltözködésben, mind zeneileg. Egy ideje inkább üzletasszonyként tevékenykedik a szépség –és divatipar területén és visszavonult a zene világától.
Vágólapra másolva!

Emiatt a lépése miatt évek óta kapja a szemrehányást rajongóitól, hogy mikor jön az új album, mivel elsősorban a saját szépségápolási termékeit népszerűsíti a közösségi oldalakon. A jelek szerint az új sláger még várat magára, ugyanis év elején jelentették be párjával – ASAP Rocky rapperrel – hogy első közös gyereküket várják.

Már az első – bejelentéshez készült – fotók is elég extrémre sikerültek, de azóta is folyton felülmúlja saját magát. Rihanna olyan hihetetlen szettekben megy az utcára, ahogyan terhes nőt ezelőtt még soha nem láttunk. Az eddigi fotók alapján nem igazán találja az aranyközéputat, vagy túl – vagy nagyon – alul öltözik az extrém stílusú kismama.