Ötmillió forintért árulták, végül egy kísértetmúzeumhoz került Paul Walker napszemüvege

Paul Walker, Halálos iramban 7
Vágólapra másolva!
Kalandos úton egy kísértetmúzeumhoz került Paul Walker napszemüvege, amelyet a halálos autóbalesetekor viselt – a tulajdonos azonban nem akarja kiállítani, visszaadná inkább a családnak.
Vágólapra másolva!

A 2013-ban meghalt Paul Walker napszemüvege jelenleg Zak Bagansnál van, akit a tévénézők is ismerhetnek a Ghost Adventures című sorozatból és spin-offjaiból – mellesleg övé a Las Vegas-i Haunted Museum, ahol különböző elátkozott(nak mondott) tárgyak, paranormális jelenségekkel kapcsolatos dolgok vannak kiállítva.

Paul Walker, Halálos iramban 7 Forrás: UIP-Duna Film

Bagans eredetileg szintén kiállításra szánta a szemüveget, amelyet a színész a halálos autóbalesetekor viselt, de aztán rossz érzése támadt, hiába van a múzeumban már így is rengeteg hátborzongató tárgy: úgy döntött, hogy az ereklyét visszaadja a családnak.

A TMZ-n meg is nézhető napszemüvegnek idáig is kalandos útja volt, a baleset helyszínén egy férfi találta meg a bokrokban, miután a roncsot eltakarították. Először ő is vissza akarta adni a családnak, de nem tudta felvenni velük a kapcsolatot – majd 15 ezer dollárért, ötmillió forintért árulta, de nem vette meg senki. A férfinak csak idén jutott eszébe, hogy Baganst érdekelné a nem mindennapi tárgy, amiben nem is tévedett.