Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megszólalt Aurelio barátnője, így viseli a börtönt az RTL Klub bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
36 nap után először érkeztek hírek az emberrablásért börtönbüntetésre ítélt celebről. Aurelio barátnője a Borsnak azt mondta, hogy az álhírek ellenére jól van.
Vágólapra másolva!

Egy olyan bejegyzés kering az interneten, amely szerint a február 16. óta börtönben lévő Aurelio Caversaccio 10 kilót fogyott és sok megpróbáltatásnak van kitéve. A poszt szerint minden nap belső-üregi motozáson is át kell esnie a kábítószeres előélete miatt. A Bors megkereste a barátnőt, aki szerint a pletykák nem igazak.

Forrás: Aurelio/Instagram

"Én is láttam ezeket a híreket terjedni mindenfelé. Bátran kijelenthetem, hogy ez közel sem igaz. Nem tudom, milyen forrásból és milyen kapcsolattartóval beszélhettek, mert én ilyet nem mondtam, az meg biztos, hogy Aurelio csak velem beszél. Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak" - mondta.

A bíróság jogerősen 2 év 3 hónapra ítélte Aureliót, akinek a korábban drogügyek miatt kiszabott 1 év 2 hónapot is le kell töltenie. Ez összesen 3 év 5 hónap, ám nem kizárt, hogy jó magaviselet miatt ennek egy részét elengedik majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről