Kiderült, mikor indul a Disney+ Magyarországon

mandalorian
Vágólapra másolva!
A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. A Disney+ Magyarországon június 14-én startol. 
Vágólapra másolva!

A Disney+ kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található. A gazdag választékban az általános szórakoztatást biztosító Star is jelen van - áll a streaming cég közleményében.

Mandalorian

Az előfizetők számára a Star Warshoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a Book of Boba Fett és a Mandalorian Jon Favreau író–producertől.

A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios „Holdlovag" című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája" című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina. Pixar-filmek mellett a Simpson család és a Grace klinika is felkerül a kínálatukba.