D. Nagy Lajos: Kóbor János halála az utolsó tőrdöfés volt a szívbe

D. Nagy Lajos állítólagos fia exhumáltatná apját halála után, Bikini együttes gázsigaléria
Bikini együttes 1 035 000 forintot kap egy koncert után
Vágólapra másolva!
Speciális tengerészgyalogos-edzéssel készül a Bikini előtte álló turnéjára D. Nagy Lajos. Noha az énekes ma is kirobbanó formában van, az elmúlt időszakban őt is megérintette az elmúlás szele, mint fogalmazott, Kóbor János halála az utolsó tőrdöfés volt a szívébe.
Vágólapra másolva!

"Április 23-án országos turnéra indulunk, ez olyan lesz nekünk, mint a békeidőkben, mindannyian nagyon ki voltunk már éhezve rá. A közönség is rengetegszer érdeklődött, mikor, hol láthat majd minket, jólesik, hogy még ma is ekkora az igény a zenénkre" - modta a zenész, és elárulta, hogy áprilistól októberig lesz ötven-hatvan koncertjük. "Hatalmas megterhelés a szervezetnek, de mentálisan is igénybe veszi az embert. Ezért gondoskodom róla, hogy megtartsam a formámat. A pincémben egy edzőterem van kialakítva, heti ötször végzek ott olyan edzést, amilyet a tengerészgyalogosok. Így azért lehet bírni" - mondta a Blikknek.

Forrás: MTI/Komka Péter

Sok pályatársától viszont végleg el kellett búcsúznia, ezt nehezen élte meg. "Ilyenkor megszakad a szív. Minden egyes búcsú alkalmával, amiből sajnos nagyon túl sok volt. Balázs Fecó halála az egész szakmát szíven ütötte, ezt túlzás nélkül mondhatom. Utána sajnos sorra vesztettük el a legnagyobb pályatársakat, hatalmas zenészeknek kellett búcsút mondanunk. Benkő Laci halála fájdalmas sebeket tépett fel, emlékszem, a halálhírekor eszembe jutott, hogy írt nekem egy dalt, és felzongorázta, majd rájátszotta az üzenetrögzítőmre még 1995-ben, hogy mindenképp hallgassam meg. Mecky halála pedig az utolsó tőrdöfés volt a szívbe" - mesélte.

Sajnos mindannyian átéltük az elmúlt időszakban azt, ahogy az emberek lehajtott fejjel mentek el egymás mellett, mert féltek, hogy elkapnak valamit. A léleknek most nagyon jót fog tenni, hogy lehet koncertekre járni, emberekkel találkozni, ünnepelni az életet, a zenét" - tette hozzá.