Kilenc éve gyámság alatt van a színésznő, nem bírja tovább

Amanda Bynes a The Amanda Show promóképén
Vágólapra másolva!
Az egykori tinisztár, Amanda Bynes a közönség nagy kedvence volt a kétezres évek elején. Az egyik legígéretesebb fiatal színésznőnek tartották, felfelé ívelt karrierje, majd hirtelen eltűnt a képernyőről.
Vágólapra másolva!

Amanda Bynes olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Miről álmodik a lány? vagy a Könnyű nőcske. Ő vokt a könnyed romantikus vígjátékok jól bevált karaktere, aki ígéretes tehetség volt. Bynes a hirtelen jött sikert nem tudta feldolgozni, sokat küszködött és azóta sem tért vissza a képernyőkre.

Actress Amanda Bynes May 2003. / AFP PHOTO / LEE CELANO Forrás: AFP/Lee Celano

Nemrég kiderült, hogy kilenc éve a bíróság gyámság alá helyezte a színésznőt, – hasonlóan Britney Spears esetéhez – aki most szeretne szabadulni a kötelékeitől. Valószínűleg az énekesnő esete adta meg Bynes számára a kezdő lökést a gyámság megszüntetése iránt, ugyanis négy hónappal azután adta be kérelmét, miután a bíróság kedvező ítéletet hozott Spears esetében.

Nemrég létrehozott egy Instagram fiókot is, hogy megkérje rajongóit, támogassák őt ebben a nehéz helyzetben. Elindult a gyógyulás útján, nemrég arról adott hírt, hogy arctetoválást is eltávolítja a tárgyalás kezdetéig - írja a CNN.