Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A kalapja ízéről és A Dal megnyeréséről mesélt Oláh Ibolya

Oláh Ibolya
Vágólapra másolva!
Nagyon erős volt A Dal 2022 mezőnye, véli Oláh Ibolya, akit éppen ezért ért meglepetésként győzelmük. Minderről a Librettóban beszélt az énekeső, aki azt is megosztotta a nézőkkel, mennyi mindent köszönhet még a versenynek.
Vágólapra másolva!

„Nem lehetett tudni, mi lesz a verseny kimenetele, hiszen nagyon erős volt a mezőny, sok jó dallal és zenésszel. Ezért is lepett meg minket, hogy nyertünk" – árulta el az énekesnő a Librettóban. A Duna dalversenyén a Nem adom el lett Magyarország és egyben az év slágere Oláh Ibolya előadásában. Megkapta „Az Év Dala 2022" elismerést, valamint a tízmillió forint pénzjutalmat, amelyet a zenei produkciójának fejlesztésére fordíthat. Emellett az előadóval a közmédia egy éven belül egy maximum tíz dalból álló lemezfelvételt és közülük egy zeneszámból videóklipet készít.

Oláh Ibolya MTVA

„Sokat köszönhetek a műsornak, sok jó dolgot kaptam és tanultam is a verseny alatt. Ez a dalválasztó nagy felelősséggel jár, sokan nézik, és minden percben száz százalékot kell nyújtani" – mondta az énekesnő, hozzátéve Födő Sándor zeneszerző és ő is végig a maximumra törekedett.

Hogy miként született a győztes dal, és hogyan döntötték el, beneveznek vele A Dal 2022-be, az is megtudható a Librettó idézett beszélgetéséből, amely újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről