Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rihanna terhesen sem hagyja abba a meztelenkedést - fotók

Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration Hosted By Rihanna USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Photograph Peop
A$AP Rocky (b) és Rihanna (j)
Vágólapra másolva!
A kilencszeres Grammy-díjas Rihanna sosem csak a tehetségével hívta fel magára a figyelmet, a botrányaival is a címlapokra került. Állapotosan sem változtat ezen régi szokásán. 
Vágólapra másolva!

A barbadosi születésű énekesnő, aki 2020 novembere óta randizik A$AP Rocky amerikai rapperrel, szintén egy meztelen terhesfotóval a közösségi oldalán jelentette be februárban, hogy első gyermekével várandós.

Azóta több hasonló kép készült róla, mint a legutóbbi, amikor a Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremben kapták lencsevégre egy mintás sifon blúzban. A szinte semmit nem takaró blúz és farmer kombináció jól állt a húsz évvel ezelőtt tinédzser, filigrán lányoknak, de Rihanna a pocakjával talán egy szintén dögös, de zártabb öltözéket is választhatott volna magának. Na de akkor nem is a badgarlriri lenne a beceneve (badgarl, mint bad girl, magyarul rossz lány; riri, azaz Rihanna).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről