Rekordnézettséget hozott a zokogó és fenyegetőző Aurelio a Life TV-nek

Aurelio
Vágólapra másolva!
Minden idők legsikeresebb szezonkezdését produkálta az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor a 18-59-es korosztályban. A talkshow-reality ezzel együtt az összes kereskedelmileg fontos célcsoportokban valamint a teljes lakosság körében is remekelt, a TOP10 legsikeresebb csatorna közé repítette a LifeTV-t - közölte a csatorna.
Vágólapra másolva!

Hatalmas sikerrel futott a képernyőn február 25-én az Összezárva Hajdú Péterrel idei szezonjának első epizódja, amelyben a műsorvezető Aureliót látta vendégül. A műsor adásideje alatt a LifeTV mindhárom fontos célcsoportban kiváló helyen végzett. A 18-49-es célcsoportban 2,74%-ot, 18-59-ben 2,48%-ot, a teljes lakosság körében pedig 2,3%-ot ért el, utóbbiban 200.000 nézőt ültetve a képernyő elé. Ezekkel az eredményekkel a LifeTV a több mint 110 magyar nyelvű tv csatorna közül mindhárom fontosabb célcsoportban a TOP10 legsikeresebb között szerepelt a műsor adásideje alatt: a 18-49-es célcsoportban a 7. 18-59-ben a 10. a teljes lakosság körében pedig a 8. volt - áll a Life TV közleményében.

Life TV

Az Aurelióval készült epizód - amelyben az RTL bukott sztárja sírt és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, ha le kell ülnie az egészet - nem csupán a 2022-es szezon tekintetében könyvelhetett el kiváló eredményt, a pénteki adás volt ugyanis a műsor négy szériájának eddigi legsikeresebb szezonindító epizódja a 18-59-es korosztály körében.

Az Összezárva Hajdú Péterrel március 4-én este 10-kor folytatódik a LifeTV-n a következő epizóddal, amelyben Szabó András Csutit láthatják a nézők.