Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eltűnt gyereksztárok, akik ma már hétköznapi életet élnek

Kovács Krisztián, Keménykalap és krumpliorr, Olsen ikrek, Mary-Kate, Ashley, Danny Lloyd
Vágólapra másolva!
Nem minden gyereksztárból lett felnőttként sikeres színész, sokan elkallódtak, másoknak pedig elegük lett a rivaldafényből, netán egyszerűen nem kaptak szerepeket – de mindenképp felhagytak addigi tevékenységükkel. Az egyik legnépszerűbb magyar gyereksztár informatikus lett, majd panziót vezetett Ausztriában, de mi lett a külföldi társaival? Mit csinál ma a kisfiú a Ragyogásból, a kislány A bolygó neve: Halálból, hová tűnt a három gyerek a kilencvenes évek népszerű vígjátéksorozatából, a Házi barkácsból? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Kovács Krisztián

Talán a legnépszerűbb magyar gyereksztár volt, egy egész generáció emlékezhet rá olyan produkciókból, mint a Hahó, Öcsi!, az Utánam, srácok!, a Keménykalap és krumpliorr vagy a Barátom, Bonca. 2019-ben készült vele hosszabb interjú, akkor, 53 évesen már nagyapa volt, és az Egyesült Államokban élt a második feleségével – de előtte Ausztriában panziót vezetett, Nagy-Britanniában pedig informatikusként dolgozott.

Forrás: MTV

„Amióta az eszemet tudtam, csak filmeztem. A gyerekek kinőnek a gyerekkorból, és maguk mögött hagyják. Én ugyanígy hagytam magam mögött a filmezést. Lehet, hogy meglepő lesz, amit mondok, de engem soha nem érdekelt a filmezés, de ha valaki négyéves korától ezt csinálja, akkor ez a természetes számára. Csak egy gyerek voltam, aki a kamerák előtt állt, nem színész. A színész az, aki bele tud bújni más karakterekbe. Én csak magamat adtam" – magyarázta három éve, itt pedig azt is meg tudja nézni, hogy miként nézett ki akkor.

Lapozzon, külföldi gyereksztárokkal folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről