Átkéri magát egy svájci börtönbe az RTL Klub bukott sztárja, ha nem bánnak vele jól

VV Aurelio
Vágólapra másolva!
Pénzért adja a neten az utolsó szabad óráját Aurelio Caversaccio. A napokban börtönbe vonul 3 év 5 hónapra, talán utolsó interjúját adta a Mokkában a büntetés megkezdése előtt. Innen kiderül, mely nap kezdi meg büntetése letöltését, és az is, milyen meghökkentő összegért kínálja az utolsó szabad órájáról készülő streamet.
Vágólapra másolva!

"Elfogadtam, benyelem, de nem értek ezzel egyet. Végig kell csinálnom, bemegyek és végig nyomom, nem fogok jogászkodni. Papíron három és fél évre kell, hogy bemenjek" - mondta a Mokkában az Aurelio néven ismert celeb. "A legjobban az fáj, hogy a média miatt lettem háttérbe szorítva" - jegyezte meg, bár ez nem világos, hogy mit jelent, hiszen folyamatosan szerepelt tévéműsorokban és a lapokban.

VV Aurelio Forrás: Instagram, Aurelio

"Én mindenhonnan felállok. Édesapámat hat éve temettem. Most nagyon félek attól, hogy mást is elveszítek" - magyarázta, főképp barátnőjére célozva. Mint korábban kiderült, az interneten pénzért közvetíti majd utolsó szabad óráját. "Ez nem pénzcsinálás, nem luxusjachtot akarok venni, egy kávéra hív meg a néző, meg egy csokira. Azok fizetnek majd, akiknek sokat adtam" - közölte. Az utolsó egy órát azoknak szánja, akik feltetováltatták a nevét (szerinte kilencvenen vannak), és azoknak, akik a pólóit megvették (mert saját braddel is próbálkozott).

Azt várja a börtöntől, hogy megkomolyodjon végre. "A börtöntől sok váratlant és sok olvasást várok. Nekem amúgy svájci állampolgárságom van, a követség küldhet valakit, hogy megnézzék, jó körülmények között vagyok-e" - jegyezte meg. Nem tartja kizártnak, hogy kérvényezi, hogy Svájcban töltse le a büntetés nagy részét. "De nem azért megyek be, hogy cirkuszoljak, hanem azért, hogy önmagam építsem" - fűzte hozzá a realityszereplő.

Innen kiderül, mely nap kezdi meg büntetése letöltését, és az is, milyen meghökkentő összegért kínálja az utolsó szabad órájáról készülő streamet.

Ügyéről a cikk alatt olvashat hosszabban.