A Balatonon borozgatott Mel Gibson és családja

A 10 leggazdagabb színész a világon, Mel Gibson
WESTWOOD, CA - NOVEMBER 05: Actor Mel Gibson attends the premiere of "Daddy's Home 2" at Regency Village Theatre on November 5, 2017 in Westwood, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Először novemberben látogatott Budapestre, mivel nálunk is forgatják a John Wick filmek előzménysorozatát.
Vágólapra másolva!

Mel Gibson újra visszatért Magyarországra, hogy folytassa sorozata munkálatait, azonban egy kis kikapcsolódásra is volt ideje. Családja is vele tartott, így egy átlagos szerdai napon ellátogattak a Balatonhoz is, ahol a legfinomabb borokat kóstolhatták végig. A csopaki borterasz tulajdonosa épp nem tartózkodott benn, de kollégája elmesélte a történteket:

"Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki. Én sajnos nem voltam ott az üzletben, csak a kollégám beszámolójára tudok támaszkodni. Majd egy órát volt és beszélgetett. Nagyon közvetlen volt, a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték – nyilatkozta a Blikknek Jásdi István.

A szokásos protokoll szerint ilyen esetben telefonálnak az adott helyszínre, hogy az fel tudjon a sztárok érkezésére készülni. Az egész látogatás spontán volt, végül Gibsonnak ízlettek a magyar borok, ugyanis nagyobb mennyiséget vásárolt a felsőkategóriás termékekből.