Váratlan fordulat, G.w.M keményen odaszólt volt feleségének

G.w.M.
Vágólapra másolva!
A közvélemény szimpátiája eddig a két hátrahagyott házastársnak kedvez, Kulcsár Edina és új párja, G.w.M. már kezdi megunni a fekete bárány szerepét, utóbbi most egy rejtélyes kommentben is reagált arra, hogy volt felesége sem a megtestesült ártatlanság.
Vágólapra másolva!

G.w.M., polgári nevén Varga Márk, először nyilatkozott gyermekei anyjáról olyan stílusban, hogy egyértelműen arra utal, Melanie hibás házasságuk zátonyra futása miatt. Igaz, még sejtelmesen fogalmazott, és saját bevallása szerint szándékosan nem akart mélyebbre ásni a dolgokban, de a folytonos támadásokra már nem tud jómodorban reagálni - írja a Ripost.

Egy női kommentelő szólt be a férfinak, hogy szerinte egyre rosszabbul fest, lehet, jobban tenné, ha visszamenne a családjához. Erre G.w.M a következőt reagálta:

Ne ringasd magad ezekbe! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz" – válaszolt a kommentre, melyet hivatalos Facebook-oldalán kapott, a legújabb klipje megosztása alatt, mely sokak szerint Melanie-nak szól.

Az elmúlt hetek eseményei alapján nem lenne meglepő, ha hamarosan további információkat szellőztetne meg hirtelen felindulásból a rapper, vagy akár új párja, Kulcsár Edina.