Súlyos allergiás rohamot kapott a magyar énekesnő

Marcellina
Vágólapra másolva!
Napok óta zabkásán és gyógyteán él Marcellina, aki egy ártalmatlannak tűnő vacsora után kapott súlyos allergiás rohamot.
Vágólapra másolva!

A szaxofonos-énekesnő már egy hete az ágyat nyomja, annyira legyengült, miután egy kellemes vacsora után kiderült, hogy az étel jóval több koriandert tartalmazott annál, amennyit a szervezete tolerálni tudott.

Forrás: Marcellina/Instagram

"Az az igazság, hogy tizenpár évvel ezelőtt már meggyűlt a bajom a korianderrel, de nem gondoltam volna, hogy megismétlődhet ez a rémálom. Annak idején Budapesten, a Jókai téren vacsoráztam az akkori udvarlómmal, egy újonnan nyílt, nívós, elegáns kínai étteremben. Jócskán volt koriander az ételben, de nagyon jót ettünk! Hazafelé viszont már mindketten éreztük, hogy óriási gáz van, teljes csendben ültünk a kocsiban. Miután hazaértünk, ő berohant a lenti vécébe, én a föntibe. Ő viszonylag jól átvészelte, én már jóval kevésbé.

meg is rándult a derekam, azóta alig tudok mozogni" – mesélte a Borsnak Marcellina, aki bár megdöbbent az újabb rohamon, most úgy döntött, nem fordul orvoshoz.