Őrjöngött a féltékeny rocksztár, ki akarta dobni riválisát a másodikról

Josh Homme, a Queens of the Stone Age együttes frontembere koncert közben a soproni VOLT Fesztiválon 2013. július 3-án
Vágólapra másolva!
Halálosan megfenyegette volt felesége új szerelmét a Queens of the Stone Age frontembere, Josh Homme, kis híján át is dobta a korláton egy pláza második emeletén – legalábbis a megtámadott férfi elmondása szerint.
Vágólapra másolva!

Josh Homme volt felesége, Brody Dalle 2020 óta van együtt Gunner Foxxszal, aki egy ijesztő incidens után távoltartási végzést kért Homme ellen. A bíróság átmenetileg jóvá is hagyta a kérelmét: az énekes jelenleg nem mehet 50 yardnál – nagyjából 46 méternél – közelebb Foxxhoz, illetve annak két lányához.

Josh Homme a soproni VOLT Fesztiválon 2013-ban Forrás: MTI/Mohai Balázs

Foxx az elmondása szerint békésen vásárolgatott karácsony előtt a kaliforniai Thousand Oaks plázájában, amikor Homme az egyik boltban mellette termett, és halálosan megfenyegette, konkrétan ezt mondta neki: "Meg foglak ölni, te kib*szott k*csög!"

A rocksztár aztán a bolton kívül is folytatta a fenyegetőzést, sőt a korláthoz lökte Foxxot – aki akkor már attól félt, hogy Homme kihajítja a második emeletről, szerinte erre készült, ahogy egy pillanatra szorosan megragadta a karját.

Homme-nak nem ez volt egyébként az első erőszakos akciója a válása után, korábban már a saját gyerekei is távoltartási végzést kértek ellene.