Demcsák Zsuzsa elmondta, mi idegesíti nagyon a neten

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Demcsák Zsuzsa, a TV2 Farm VIP reality műsor házigazdája volt a minap a TV2 Mokka vendége. Mesélt többek között a tavalyi évéről, a 2022-es évre vonatkozó terveiről és arról, hogy a döntést végre tett is követte: szépészeti beavatkozáson esett át.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa Forrás: Instagram

A tavalyi évére vonatkozóan úgy nyilatkozott, hogy nagyon jó évet zárt, ami elsősorban a fegyelmezettségének köszönhető: ,,Soha ilyen fegyelmezetten nem éltem." Ez a fegyelmezettség nemcsak a munkájában, hanem a magánéletében és az életmódjában is megmutatkozik, azonban mindez nem volt elég, az évekig tartó reggeli műsorvezetés nem múlt el nyomtalanul, annak eltűntetésén pedig már régóta gondolkozott..

Az elhatározást végül tettek követték, ahogyan arról posztolt is az Instagramján a sztár: hyaluronsavas feltöltést kapott és elégedett is annak eredményével Demcsák Zsuzsa. (Az Instagram-poszt itt érhető el.)

Mindenképpen meg szerette volna őrizni a természetes vonásait a műsorvezető, mert ahogyan nyilatkozott Mádai Viviennek és Istenes Lászlónak. "Rosszul vagyok ezektől... kinyitom az Instagramot és akkor látom, mindenkinek ugyanolyan feje van" - magyarázta. A kipihent arcú Demcsák Zsuzsát legközelebb a TV2 Farm VIP 3. szériájában láthatjuk ismét, idei évi projektjeivel kapcsolatban ennyit árult a műsorban, egyelőre legalábbis.

(Az interjú itt tekinthető meg.)