Britney Spears kést ragadott és bezárta testvérét egy szobába

Britney Spears gondnoksága, galéria, 2021, Jamie Lynn Spears
WESTWOOD, CA - JULY 17: Actress Jamie Lynn Spears (R) and mother Lynne Spears arrive at Sony Pictures premiere of "Monster House" held at Mann's Village Theatre on July 17, 2006 in Westwood, California. (Photo by Vince Bucci/Getty Images) *** Local Caption *** Lynne Spears;Jamie Lynn Spears (Photo by VINCE BUCCI / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Paranoiás jeleket mutatott, zavarosan viselkedett, mondta a húga.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 2021 novemberében egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Britney Spears 13 éve tartó gondnokságát. Eszerint az énekesnő ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is. Azóta is sikerül rendszeresne bekerülnie a hírekbe, vagy azért, mert a világ legkisebb tangáját húzza a fenekére, és ilyen képeket posztolgat, vagy azért, mert a testvére nyilatkozik róla.

Jobbról Jamie Lynn Spears, balról anyjuk, Lynne Spears Forrás: Getty Images via AFP/Vince Bucci

Paranoiás jeleket mutatott, zavarosan viselkedett, mondta a húga, Jamie Lynn Marie Spears, színésznő, énekesnő. Legismertebb szerepe Zoey Brooks volt a Zoey 101 című sorozatban, ez 2005–2008 között ment. A Daily Mail cikke szerint most arról is beszélt, hogy egyszer kést vett a kezébe, és bezárta őt egy szobába - nem világos, miért történt ez, és hány éves volt akkor Jamie Lynn. Olyan is előfordult, hogy Britney ordítva káromkodott az arcába, emlékezett a húga. "Szeretem a testvéremet. Mindig is szerettem, támogattam, és azzt tettem, ami neki a legjobb, és ő ezt tudja is. Úgyhogy nem tudom, miért vagyunk most ilyen helyzetben" - zárta mondandóját.