Sajnáltatja magát az RTL Klub bukott sztárja, aki börtönbüntetést kapott

Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio, azaz Aurelio ma a TV2 Mokka vendége volt, ahol sajnáltatta magát. Emberrablás és drogügyek miatt összesen 3 év 5 hónapot kell börtönben lennie, ha nem szabadul előbb jó magaviseletért.
Vágólapra másolva!
Aurelio Forrás: Aurelio / Instagram

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, 2 év 3 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték tavaly ősszel az egykori realityszereplőt, emberrablás bűntette miatt.

Ehhez még hozzájön egy felfüggeszett büntetés, korábbi drogügyei miatt még egy év és két hónap börtönbüntetést is le kell töltenie, mivel nem telt le a próbaidő. Így összesen 3 év 5 hónapot kell börtönben lennie, ha nem szabadul előbb jó magaviseletért.

Arra a kérdésre, hogy hogyan élte meg a bíróság ítéletét, miszerint tényleg be kell vonulnia és le kell ülnie a börtönbüntetését, azt állította Aurelio, hogy az ítélettől megkönnyebbült:

Voltak annyira sötét pillanatai, amikor az öngyilkosság is megfordult a fejében, legalábbis ezt mondta a műsorvezetőknek ,,Sokszor gondolkoztam azon is, hogy egyszerűen kiugrok a vonat elé, mert ezt egyszerűen már nem bírom." Ami ebben az idegörlő években életben tartotta az anyukáján, párján kívül az, hogy sok pszichológussal beszélt, ezt mondta.

A bezártságtól fél talán legjobban az idei évi börtönbe vonulása kapcsán, hiszen "elég szabadszellemű fickónak" tarja magát. A börtönben életrajzi könyvén szeretne dolgozni.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!