Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A megújuló Dunán debütál a Kék róka filmes adaptációja

Kék róka
Vágólapra másolva!
A megújuló Dunán látható először a Kék róka filmes adaptációja január 22-én, este 19:50-től. A '30-as években játszódó romantikus történet hőseivel könnyen azonosulhatnak a nézők, hiszen a szerethető karakterek lelki válságai bárki életében jelen lehetnek. Ehhez teremt a film mesés miliőt, amelynek rendezője és főszereplői a történet legfőbb üzenetéről is beszéltek a Librettóban.
Vágólapra másolva!

A romantikus tévéfilm a '30-as évek Budapestjére repíti vissza a nézőket, ahol egy izgalmas szerelmi történet közepébe csöppenhetünk. Komoly lelki utazást és egyben önfeledt szórakozást ígér nézőinek a Kék róka. Herczeg Ferenc 1917-es színdarabja Pacskovszky József rendezésében kelt új életre. A lebilincselő cselekmény, a kiváló színészi alakítások és a különleges képi világ nemzetközi szuperprodukciókat idéz. A főszerepekben Száraz Dénest és Zsigmond Emőkét láthatjuk.

– foglalta össze gondolatait a filmről a rendező, a Librettó stúdiójában.

A történet szerint a gyönyörű és rejtélyes hősnő, Cecília, a vőlegényéhez sietve beleszeret egy ismeretlen férfiba, akiről kiderül, hogy jövendőbelije sokat emlegetett barátja, és tanúja.

Ez a szerelem nem teljesedhet ki, mivel Sándor kizártnak tartja, hogy titkos harmadik legyen.

A film szereplői olyan magánéleti problémákkal küzdenek, amelyekkel a mai kor emberei is.

– részletezte Zsigmond Emőke színművész az általa megformált főhősnő dilemmáját.

A filmben a reménytelen szerelmest alakító Száraz Dénes színművész ebben a szerepben szembesült azzal a nehéz kérdésfelvetéssel, hogy egy jó ember inkább becsületes, vagy önazonos.

A Librettó beszélgetése, amelyben részletet is láthatnak a filmből, elérhető a MédiaKlikk oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről