Agárdi Szilvi: A vakságomnak semmi köze nincs a szakításhoz

Agárdi Szilvi
Vágólapra másolva!
Még nyár elején röppent fel a hír, hogy véget ért Agárdi Szilvi kapcsolata, az énekesnő most részletesen elmesélt mindent a szakításról.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a Borsnak mesélte el, hogy két hete ért véget a kapcsolata, de barátok maradtak, néha telefonon is beszélnek egymással.

"Miután különköltöztünk, látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek. A karanténidőszakban ismerkedtünk meg, akkor költöztünk össze, így semmilyen külső tényező nem zavarta meg a kapcsolatunkat, mondhatni, a saját világunkban egy buborékban éltük a mindennapokat" - kezdte Agárdi Szilvi, aki időközben teljesen megvakult, de csak emiatt nem mondtak volna búcsút egymásnak.

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

Krisztiánt zavarta, hogy a celebvilágban sok az őszintétlen ember, akik a szemedbe mosolyognak, a hátad mögött viszont becsapnak vagy kihasználnak. Bevallom, vakként valóban nagyobb esélye van ennek, hiszen nem tudom pontosan felmérni a helyzetet, de rendre igyekszem felülkerekedni ezen. Én ebben élek, ebben dolgozom és talán már meg is szoktam, őt ez zavarta. Ahogyan engem is a focistaközeg. Nem tudtam megszokni azt a lazaságot, a bulikat, miközben én a fellépéseimre készültem, de elfogadom, hogy neki ez a munkája és azt a közeget választotta" - mondta.