Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tolvai Reni elárulta, hat éve plasztikáztatta a melleit

Tolvai Reni/Instagram
Vágólapra másolva!
Hat év után a Borsnak vallotta be Tolvai Reni, hogy mellplasztikán esett át. Az énekesnő korábban azt mondta, hogy ingyen sem feküdne kés alá, mégis meggondolta magát. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő külseje nagyon sokat változott az elmúlt időszakban, rengeteget fogyott tavaly óta. "Egy különleges szemléletmód programot kezdtem el, fix órákban eszem minden nap ugyanakkor, napi ötször, ebből az öt étkezésből kettő fehérje shake, a többi pedig fehérjében gazdag egészséges ételek. Rengeteg zöldség és halak, csirke, pulyka. Emellett 4 liter víz minimum, amit megiszom" - árulta el.

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

A mellei is jóval nagyobbak lettek, de korábban arról beszélt, hogy a plasztika nem fér össze a személyiségéhez és nem fordulna orvoshoz emiatt. "Jól érzem magam, fiatal, egészséges nő vagyok" - mondta néhány éve, de meggondolta magát.

Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről