Fásy Ádám megszólalt az infarktusa után

Fásy Ádám
Vágólapra másolva!
Fásy Ádámnak az infarktusa után élete végéig gyógyszert kell szednie, de szerinte ez nem nagy ár azért, hogy életben maradjon. Elmondta, hogy van most.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Fásy Ádám nemrég infarktust kapott: néhány órán múlt az élete, azonnal műteni kellett. Most már élete végéig gyógyszert kell szednie, ami szerinte nem nagy ár – a traumát viszont még fel kell dolgoznia.

Fásy Ádám Forrás: Facebook/Fásy Ádám

"Amellett, hogy a traumát fel kell dolgoznom, vigyáznom kell magamra. Az a szerencsém, hogy közel két éve életmódot váltottam, mert ugyan nagyon szeretem a zsíros, magyaros ételeket, elkezdtem egészségesen étkezni, és rendszeresen felállok az ellipszistrénerre, egy-másfél órán át sportolok rajta, az több mint tíz kilométernyi sétának felel meg" – magyarázta a Blikknek.

A szívbetegsége egyébként családi örökség, erről így mesélt: "Édesapámnak és a bátyámnak is volt baja a szívével, ami alapvetően az étkezésből adódott, mind a kettőnek zsíros volt a vére, ahogy nekem is. Éppen ezért vigyáznom kell a koleszterinszintemre, szednem kell egy olyan gyógyszert, amely csökkenti azt. Emellett vérhígítót is kaptam, hogy ne záródjanak el újra az ereim."