Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megvan Harry herceg és Meghan Markle új munkája

Harry herceg Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Hatalmas összegért szerződtek a Neflixhez pár hónapja, most megvan, milyen sorozatot terveznek. 
Vágólapra másolva!

Többéves szerződést kötött a hercegi pár a Netflixszel, amely kiterjed dokumentumfilmre, doku-sorozatra, fikciós sorozatra, filmre, családi tévéprogramokra. A Daily Mail szerint 112 millió fontról van szó, azaz 43 milliárd forintról, ennyit kapna a hercegi pár több év alatt az együttműködésért cserébe.

Harry herceg, Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Pár lapban megjelent, hogy valóságshow készül velük, persze nem Big Brother-jellegű, hanem olyan doku-reality, amely az életüket mutatja be. Arról volt szó, hogy három hónapon át követik őket a kamerák, és főképp a jótékonysági eseményeket veszik - ilyenkor persze elkerülhetetlen, hogy bekerüljön egy adásba egy nyúzottabb reggel, egy haragos szóváltás, valamilyen konfliktus. Talán ezért, talán másért, de nem lesz ilyen reality, pedig jó nézettsége lenne.

Az első közös munka

Az Invictus Games egy 2014-ben, Henrik brit királyi herceg által alapított sportverseny, amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok. Többféle sportágban szerveznek mérkőzéseket az esemény során, mint például kerekesszékes kosárlabda, ülőröplabda, vagy beltéri evezés.

Az első Invictus Games 2014-ben volt, Londonban, az Olimpiai Parkban tartották 13 nemzet részvételével. 2015-ben nem tartották meg, 2016-ban Orlando rendezte, 2017-ben Toronto, 2018-ban Sydney.

Ma a Netflix bejelentette Harry és Meghan első közös, tévés munkáját, amelyet a streaming-szolgáltatónak készít: egy dokumentumsorozat lesz az Invictus Gamesről. Cégük, az Archewell Productions Orlando von Einsiedel rendezővel és Joanna Natasegara producerrel dolgozik együtt. A Kalifornában élő herceg szerepel is a sorozatban, azaz arcát adja, illetve produceri teendőket is ellát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről