Jennifer Anistonnak ikertetoválása van egy másik nővel

Jennifer Aniston és a legjobb barátnője, Andrea Bendewald
Vágólapra másolva!
Jennifer Anistonnak és gyerekkori barátnőjének, Andrea Bendewaldnak ugyanolyan tetoválás díszeleg a csuklóján, látható egy közös fotójukon.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston egy Instagram-sztoriban kívánt boldog születésnapot Andrea Bendewaldnak, akivel 14 éves koruk óta, 37 éve a legjobb barátnők:

Forrás: Instagram/Jennifer Aniston

Ugyanez a közös fotójuk korábban Bendewald Instagram-oldalán is megjelent, amikor ő kívánt boldog születésnapot Anistonnak – a lapozható bejegyzésében pedig az ikertetoválásuk is látható a második fotón:

A tetoválással kapcsolatban Aniston már korábban elmondta, hogy a 11 a szerencseszáma – február 11-én született –, szeretett kutyája azonban pont 2011-ben halt meg, így a két 11-esnek kétféle jelentése van a csuklóján. Hogy az ábra valóban hozzá tartozik, azt többek között itt is lehet látni.

Bendewaldról még annyit kell egyébként tudni, hogy szintén színésznő, sőt a The Morning Show-ban jelenleg együtt játszanak Anistonnal: a kevésbé ismert barátnő épp Aniston karakterének a sminkesét alakítja. Korábban a Szeleburdi Susan-ban szerepelt hosszabban, de már a Jóbarátok-ban is feltűnt egy epizódban, ő alakította azt a nőt, aki ugyanazt a menyasszonyi ruhát nézte ki magának, mint Monica.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről