Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Köllő Babett kiborult: Akkora pert akasztok a nyakába, amilyet még eddig senki nem látott!

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Köllő Babett közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy újabb hamis Instagram-profilt hoztak létre a nevében, arra hivatkozva, hogy eredeti oldalát feltörték.
Vágólapra másolva!

A kamuprofilt egy férfi üzemeltette, aki bejelölte a színésznő nő ismerőseit, majd a saját önkielégítéséről készült videókkal kezdte őket zaklatni. Az oldalon pedig Babett egy korábbi aktfotóját is feltüntették.

Köllő Babett Forrás: Köllő Babett/Instagram

„A barátnőim szóltak tegnap délelőtt, hogy van egy újabb kamuprofil, ahol pornográf tartalmakat osztanak meg a nevemben.

Azonnal írtam a barátaimnak és az oldalamon is megosztottam, hogy nem én vagyok. A profilnak is küldtem egy üzenetet, megfenyegettem, hogyha nem fejezi ezt be, akkora pert akasztok a nyakába, amit még eddig senki nem látott" – fakadt ki a luxusfeleség az AC News érdeklődésére.

„Sajnos nem ez volt az első eset, korábban a Facebookon történt meg ugyanez. Akkor azt hittem, hogy egyszeri alkalom volt, ezután viszont én sem hagyom már annyiban a dolgot. Nem nézem tovább tétlenül, hogy a nevemet felhasználva zaklatnak embereket. Feljelentést fogok tenni, remélem, hogy minél előbb előkerül a tettes" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről