Feltámad minden idők egyik legsikeresebb vígjátéksorozata

Frasier Television Stills celebrity earphones Frasier head shot Kelsey Grammer NBC Paramount radio radio station scene season premiere TV stills
385849 10: Actor Kelsey Grammer as Frasier Crane in NBC''s television comedy series "Frasier." Episode: "Mary Christmas" - As excitement builds over his hosting the holiday parade, Dr. Frasier Crane hosts his radio show. (Photo by Gale Adler/Paramount)
Vágólapra másolva!
Most már hivatalos: visszatér a képernyőre az eredetileg 2004-ben véget ért Frasier – A dumagép.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, sikerült megegyezni a gázsi kérdésében, a Paramount Plus ugyanis hivatalosan is megrendelte a Frasier – A dumagép új verzióját, amelyben az egykori címszereplő, Kelsey Grammer is megismétli a szerepét.

Grammer a Frasier mellett egyébként a Cheers-ben és a Wings-ben is eljátszotta a rádiós pszichiátert, dr. Frasier Crane-t, így rekordot is tart: övé a leghosszabb ideig látott tévés karakter.

Kelsey Grammer a Frasier címszereplőjeként Forrás: NBC

A Cheers spin-offjaként indult Frasier amúgy is elképesztően sikeres volt, tizenegy évadot ért meg, ami alatt összesen harminchét Emmy-díjat nyert.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Grammeren kívül ki vállalná még az új epizódokat a régi szereplők közül – annyi biztos, hogy a Martin Crane-t játszó John Mahoney már nem lesz benne, miután 2018-ban meghalt.