Szerelme miatt bénult le a 21 éves magyar színésznő, ez okozta a halálát

Edelényi Laura Anna
Vágólapra másolva!
A mindössze 21 éves magyar származású indonéziai Edélenyi Laura Annáért milliók rajongtak Indonéziában, ahol nemrég végső nyugalomra helyezték. Az évekkel ezelőtt gerincsérülést szenvedett lány betegsége következtében halt meg. 
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban az Origo is beszámolt, 21 éves korában meghalt egy magyar származású indonéziai színésznő és influenszer, Edelényi Laura Anna. Az indonéz Instagram-celeb

élete utolsó két évét egy közlekedési baleset miatt lebénulva töltötte.

Állapotáról minden egyes nap tájékoztatta rajongóit, akik egy emberként drukkoltak azért, hogy Laura újra lábra állhasson - írja a Blikk. A balesetet akkori barátja, Gaga Muhammad okozta, részegen nekihajtott egy teherautónak.

A férfi kisebb sérülésekkel megúszta, a lány azonban gerincvelő-sérülése miatt lebénult.

Laura és Gaga később szakított, sőt a lány úgy döntött, bepereli a férfit.

Edelényi Laura Anna Forrás: Edelényi Laura Anna /Instagram

Temetésén a család úgy emlékezett rá, mint aki nehéz sorsa ellenére mindig vidám és jókedvű volt. Tele volt tervekkel, álmokkal, hogy egyszer olyan híres lesz, mint a hollywoodi sztárok. Bár a világ most ismerte meg a nevét, Indonéziában közel kétmillió fős rajongótábora búcsúzott tőle.

A Blikk egy helyi hírportálra hivatkozva azt írja, Laura

halála előtt légszomjra panaszkodott és a gyomorsavával is problémái voltak.

Kórházba szállították, de miután állapota javulni kezdett, hazaengedték. Nem sokkal később Laura meghalt, családja azonban további részleteket nem közölt a halála körülményeiről. Azt viszont elárulták, hova helyezték végső nyugalomra.

– árulta el a gyászoló anya.

„Laura, nagyon sokan szeretnek téged, nagyon sok embernek hiányzol. Elfogadom Isten döntését, legalább már nincsenek fájdalmaid" – ezt már a lány egyik testvére, Gréta osztotta meg oldalán.