Megalázó helyzetbe került egy lány a Nagy Ő-ben

A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
12 voksból hetet kapott Rebeka, a lakótársai szerint nem őszinte, csak az ismertség, a műsor miatt jött.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő második adásában Tóth Dávid négyes randira ment a Dunakanyarba, a partnereket csak az adott válaszaik alapján, „vakon" választotta ki. Annabella volt az egyik, akihez közel került a kajakozó, de a nőt rendkívüli módon feszélyezte, hogy négyesben hajókáznak és nézik a visegrádi várat – a program után úgy látta, le is csúszott az első helyről, ellenben Evelin feljebb került Dávidnál.

Rebeka és Annabella, a 2. adás főszereplői tv2

Ketten is megjegyezték, hogy nem mindenki őszinte a villában, így betoppant Stohl András, és egy őrmester határozottságával megszavaztatta a riválisokat. 12 voksból hetet kapott Rebeka, a vetélytársak vagy hamisnak tartják, vagy egyszerűen csak roppant veszélyesnek – márpedig az esélyesek ügyes kifúrása nem idegen egy ilyen realitytől.

Értelemszerűen rosszulesett neki, hogy így látják őt, egy törtető opportunistának: „Ez tényleg egy műsor, de szeretném megismerni Dávidot. Sajnálom, hogy így alakult" – mondta. Esélye még van, de a következő adásban hazugságvizsgáló gépre kötik a lányokat, és ott már nem lehet füllenteni, hacsak nem rutinos kém valaki, és ki lett képezve arra, hogyan verje át a készüléket.

Videón a kínos eset: