Magyar divatmárkában pózol a Szex és New York sztárja

HBO Max's "And Just Like That" New York Premiere GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Vertical
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 08: Kristin Davis attends HBO Max's premiere of "And Just Like That" at Museum of Modern Art on December 08, 2021 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar divatmárkák sorra hódítják meg a hollywoodi hírességeket: ezúttal Kristin Davis viselte magyar tervező ruháját - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Pár napja derült ki, hogy a Szex és New York legújabb felvonása, az És egyszer csak... előzetesében az egyik főszereplő, a Cynthia Nixon által alakított Miranda Hobbes karaktere a Nanushka Paige Tencel overálljában látható, mely a 2021-es tavasz-nyár kollekció egyik lélegzetelállító darabja.

Ezúttal a Szex és New York egy másik színésznője,

Kristin Davis egy krém A-övcsatos kosztüm nadrágot visel a magyar divatmárka, az AERON 2021 őszi-téli kollekciójából.

A színésznőt a ruhában ide kattintva lehet megnézni.

Kristin Davis Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A magyar divatipar az elmúlt években jelentős átalakuláson és fejlődésen ment keresztül. Egyre több feltörekvő tervező és márka próbál meg a hazai piac mellett külföldön is helytállni, néhányuk pedig már nagyon rövid idő alatt jelentős sikereket ért el. Közéjük tartozik az AERON is, amely olyan jelentős piacokon mutatott jó eredményeket, mint Japán, Nagy-Britannia vagy Németország.

Áron Eszter divattervező 2011-ben alapította meg a letisztult vonalvezetéséről ismert AERON-t, amely nemzetközi szinten is elismert divatmárkává nőtte ki magát az elmúlt években.

Tavaly év végén a vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen 2020-tól már a nemzetközi divatiparban jártas GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. szakmai stábjával, a Vanguards Group tagjaként folytathatta korábbi terveinek a megvalósítását.