Kiderült, hogy mennyit keresett a Harry Potter-filmekkel a három főszereplő

Harry Potter et les reliques de la mort 2eme partie Horizontal
Harry Potter et les reliques de la mort Deuxieme partie Harry Potter and the deathly Hallows Part 2 2011 Real David Yates Daniel Radcliffe Rupert Grint Emma Watson. COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros. / Heyday Films (Photo by Warner Bros. / Heyday Films / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Hatalmas összeget kapott a Harry Potter-filmekért a három főszereplő – Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint –, közülük is a címszereplő vitte haza a legtöbb pénzt.
Vágólapra másolva!

Jön a Harry Potter 20. évfordulóját ünneplő tévés különkiadás, a Visszatérés Roxfortba, amelynek kapcsán a JustJared kiderítette, hogy a három főszereplő mekkora gázsit kapott a sorozat filmjeiért.

Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2-ben Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros. / Heyday Films/Warner Bros. / Heyday Films

A lap szerint Hermione és Ron alakítói, Emma Watson és Rupert Grint ugyanannyit kerestek: a Harry Potter és a Főnix rendjéért még fejenként 4 millió dollárt kaptak, a záró filmekre, a Harry Potter és a Halál ereklyéi első és második részére viszont már összesen 60 millió dollárra emelkedett kettejük gázsija – fejenként és részenként 15 milliót vihettek haza.

A Harry Pottert játszó Daniel Radcliffe ekkor már 20 millió dollárt kapott egy filmért, de őt korábban is jobban megfizették: a Harry Potter és a Főnix rendjével 14 millió dollárt keresett, miközben már a legelső filmért, a 2001-es Harry Potter és a bölcsek kövéért is megkapta az egymillió dolláros gázsit.