Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hatalmasat csalódott csapattársaiban Jolly, szerinte undorítóan beszéltek róla

TV2 Farm VIP 2021
Vágólapra másolva!
Az énekes már korábban is érezte, hogy neki kell távoznia a Farm VIP műsorából, de ilyen fokú rosszindulatra nem számított.
Vágólapra másolva!

Majdnem egyórás logikai párbaj után végül Jolly maradt alul Fehér Hollóval szemben a Farm VIP tegnap esti adásában - erről itt olvashat hossszabban. Az énekes kiesett, a barátnője viszont játékban maradt. Mint elmondta, lenne amit másként csinálna, de legjobban mégis az bántja, hogy ő nem érzett szinte semmit a csapattársak rosszindulatából, áskálódásából.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Őszintén meglepett, hogy a Farmgyűlésen négy jelet is kaptam, az indokok pedig méginkább. Akkor nem tudtuk, hogy a kis interjúkban miket mondanak rólunk a többiek. Meglepődve hallgatjuk vissza a csapattársak véleményét.

- kezdte a Borsnak az énekes.

Jolly hatalmast csalódott a játékostársaiban, hiszen ő elmondása szerint mindig igyekezett önmagát adni és kivenni a részét a munkákból. "Nem játszottunk rá, mi a valóságban is ilyenek vagyunk. A munka pedig mindig el volt végezve, azon kívül miért ne romantikázhattunk volna a munka után? Ha valaki elkövet egy hibát, azt egy csapatként kell megoldani, nem a másikban keresni mindig a rosszat. Nálunk mindenki mindenbe belekotnyeleskedett. Nem volt meg az egység" - mondta, és hozzátette, hogy a másik csapatot kellett volna választania, de így nem volt szerencséje, és csalódott az emberekben.

A Farm VIP-ban ma óriási fordulat lesz, erről itt írtunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről