Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bulival emlékezik meg az öt éve meghalt Gábor Zsazsára az özvegye

Gábor Zsazsa
Vágólapra másolva!
Ünnepelni kell Gábor Zsazsa életét, nem szomorkodni az öt évvel ezelőtti halála miatt, véli a magyar származású sztár özvegye, Frédéric von Anhalt herceg - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Frédéric von Anhalt december 18-án, Gábor Zsazsa halálának ötödik évfordulóján nagy bulival emlékezik majd feleségére, nem sokkal utána pedig Budapestre utazik, hogy lélekben együtt töltsék a karácsonyt.

– árulta el a Blikknek Frédéric von Anhalt herceg, aki karácsony másnapján utazik a magyar fővárosba, Gábor Zsazsa ugyanis két dolgot szeretett igazán, Budapestet és a karácsonyt.

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Az első utam a temetőbe vezet majd, nem szeretnék a feleségem nélkül lenni az ünnepek alatt sem" – mondta a herceg, aki idén teljesítette öt éve meghalt felesége utolsó kívánságát és a Fiumei úti sírkertben helyezte örök nyugalomra. Gábor Zsazsa egyébként amíg képes volt utazni, az adventi időszakból egy-két hetet mindig Európában, sőt sokszor Budapesten töltött férjével, de Von Anhalt akkor is megpróbálta megteremteni az ünnepi hangulatot, amikor a színésznőnek megromlott az egészsége.

– emlékezett vissza a férfi.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

"Igaz, a korábbi házunkat eladtam, mert amellett, hogy nagyon nagy volt, minden egyes sarok rá emlékeztetett, de továbbra is körülvesz a lénye. Én már egyedül maradok, nem keresek mást magam mellé öregkoromra. Nagyon boldog voltam, amikor a sok körülötte legyeskedő férfi körül Zsazsa engem választott, nagyon szerettem és hálás vagyok, hogy ott lehettem vele a végsőkig" – árulta el von Anhalt, akinek nagy vágya, hogy a Duna-parton, amely Zsazsa egyik kedvenc helye volt, szobrot állíttasson a feleségének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről