Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ben Affleck minden este megivott egy üveg whiskyt, majd elaludt a nappaliban

Los Angeles Premiere Of Amazon Studio's "The Tender Bar" - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment film industry celebrities bestof topix Horizontal
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Ben Affleck attends the Los Angeles premiere of Amazon Studio's "The Tender Bar" at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. Amy Sussman/Getty Images/AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
2015-ben vált el Ben Affleck Jennifer Garnertől: mint mondta, a kapcsolat messze nem volt ideális, és nagyon sokat ivott akkoriban. 
Vágólapra másolva!

A 49 éves színész egy újabb interjúban beszélt a nehéz időkről, amikor már romokban volt a házassága. Három közös gyerekük van, Violet, 16, Seraphina, 12, Samuel éves, és nyilván ők is látták, hogy vannak gondok otthon. "A házasságunk nem működött. Megpróbáltuk fenntartani a gyerekek miatt, de nem sikerült. Nem akartuk, hogy a gyerekek ezt a házasságot tartsák követendő példának" - nyilatkozta.

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Amy Sussman

"Megpróbáltunk mindent. Tudom, hogy ő jó anya volt, és remélem, hogy ő is tudta, hogy én jó apa voltam" - magyarázta Benjamin Géza Affleck kétszeres Oscar-díjas, kétszeres Golden Globe-, kétszeres BAFTA-, valamint César-díjas amerikai színész, rendező és forgatókönyvíró (a Géza nevet a szülei egy magyar barátjuk után adták).

Szerinte azért kezdett masszívan inni, mert úgy érezte, csapdába került: esténként egy üveg skót whiskyt megivott, és a nappaliban, kanapén el is aludt. 2015-2016 környékén volt a mélypontja, és úgy véli, ha együtt maradt volna feleségével, már egymás torkának ugrottak volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről