Nehéz helyzetbe került Kamarás Iván

Pásztor Anna, Kamarás Iván és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Kamarás Iván és Mikes Anna a Dancing with the Stars közönségkedvencei. Produkcióikkal hétről-hétre lenyűgözik a zsűrit és a nézőket egyaránt. Most azonban gondban a színész.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars hatodik adásából kiderült, hogy most szombaton a tavalyi széria néhány sztárja is táncolni fog. Kamarásékhoz Pásztor Anna csatlakozik: a próbák már zajlanak, amibe hatalmas energiákkal vetettették bele magukat a művészek. De felmerült egy probléma, ami bizony megnehezíti a munkát.

Pásztor Anna, Kamarás Iván és Mikes Anna tv2

„Már a hatodik adás másnapján, vasárnap délelőtt megkezdtük a munkát. Mindkét partnernőm pontosan érkezett, nem is volt semmi gond. Egészen addig, amíg el nem kezdtünk beszélgetni. Akkor esett le végképp, hogy egy Anna helyett, most már két Annával dolgozom. Ez eleinte nagyon vicces volt, de nem sokkal később szembesültünk vele, hogy ez probléma, mert nem egyértelmű, hogy kinek melyik mondatot szánom. Mivel egyik Anna sem szereti, ha a nevének becézett formáját használják, így ez az opció is kiesett"- mesélte a színész, aki beismerte, hogy erre a helyzetre sürgősen megoldást kell találni.

Pásztor Anna a tőle megszokott kreativitással akarta megoldani a helyzetet.

„Szerintem egyértelmű, mit kell tenni. Legyen mindenki Anna, Ivánt tiszteletbeli Annának fogadjuk és kész. Azt kell csak tisztáznunk, hogy ki legyen az Anna 1, Anna 2 és az Anna 3. De ezzel nem lesz gond, felosztjuk gyorsan"- vázolta Pásztor Anna nevetve, de azzal nem számolt, hogy Kamarás nem rajong majd az ötletért. „A férfi egóm valahogy nem vágyik rá, hogy Anna legyek, be kell valljam" - reagált Kamarás.