Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Krausz Gábor bevallotta, hogy drogozott: Egyik függőségből estem a másikba

Krausz Gábor interjú séf séfek séfe
Krausz Gábor interjú
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor őszintén mesélt arról, hogy mielőtt az ország megismerhette, és feleségül vette Tóth Gabit, hogyan lett drogfüggő.
Vágólapra másolva!

"Szerencsére, fiatalon nem kerültem soha olyan társaságba, ahol kipróbálhattam volna a drogokat. Külföldön bekerültem az első komolyabb munkahelyemre, akkor nem igazán értettem, hogy a 18-20 éves srácok, hogyan bírják a munkát reggel nyolctól éjfélig úgy, hogy utána bulizni mennek és már kezdik is a következő napot. Ezt hetente többször is megcsinálták. Eszembe sem jutott, hogy bármiféle kábítószert használhatnak.

Szerintem ennek is köszönhetem azt, hogy nem vittem túlzásba, nem lettem függő" - kezdte a Borsnak Krausz Gábor, aki a könyvében is ír erről: "Az egyik buliban megismerkedtem egy lánnyal: jót beszélgettünk, tetszettünk egymásnak, de éreztem, hogy késő van, már eleget ittam (...).

Rövid időn belül "kijózanodtam", és voilá!, mindenki kedves és szimpatikus lett körülöttem, megszűntek a gátlások, és pörögtünk tovább az éjszakában."

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Egyedül volt, külföldön élt, reggeltől estig dolgozott, és úgy érezte, most mindent kipróbálhat. "Ezzel a döntésemmel egy évekig tartó, életveszélyes repülés vette kezdetét. Egyik függőségből estem a másikba, és sajnos, az óvatosságom és a szakmai sikerek sem tartottak vissza attól, hogy tovább zuhanjak. (...) A barátnőmmel való szakítás után volt egy komolyabb összeomlásom" - árulta el a részleteket.

Tóth Gabi kiállt mellette

Az igazi mélypontot édesapja látogatása jelentette. Akkor döbbent rá, hogy hiába dolgozott hosszú évek óta külföldön még sem tudott semmit sem felmutatni. Ez volt számára a fordulópont, elhatározta, hogy ezt az életmódot maga mögött hagyja, itt az ideje, hogy komolyan vegye a karrierjét, az életét.

A kábítószerektől hamar megszabadult, és lassan minden más káros szenvedélyét is elengedte.

Sokat segített ebben a felesége is, akinek őszintén elmondta korábbi hibás döntéseit. Tóth Gabi mindezek ellenére kiállt mellette és mindvégig támogatta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről