Folyt a vér a Farm VIP forgatásán, Schmuck Andor komolyan megsérült

Vágólapra másolva!
Schmuck Andor rögtön az első nap megsérült a Farm VIP forgatásán, mint mondta, a lába "tocsogott" a vérben.
Vágólapra másolva!

Schmuck Andornak cukorbetegként az átlagosnál jobban kéne vigyáznia magára, a Farm VIP forgatásán azonban egyből megsérült, folyt a vér a lábából.

Schmuck Andor, Farm VIP Forrás: TV2

"Bár a közel negyven kilós súlyvesztésem hatására a 14-ről átlag 5,9-re csökkent a cukrom és a napi szintű inzulin injekciót is heti egyre csökkenthettem,

Ráadásul a cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm. Ilyenkor pedig azonnal elindul az üszkösödés, hiszen a seb szinte egyáltalán nem gyógyul. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár. Pont ez történt az első forgatási napon, amit egy gumicsizmában töltöttem. A zokni elcsúszott mindkét lábamon, ami természetesen sebeket okozott" – mesélte a Borsnak.

"Kimondom, ahogy van, a csizma és a lábam is tocsogott a vérben. Azonnal tudtam, hogy hatalmasat hibáztam, hiszen esetemben nem elég, ha gyorsan lekezelik a sérülést. Ilyenkor egy speciális papucsot kell viselni, és a lábamat egyáltalán nem lehet terhelni. Nem akarom túldrámázni a szituációt, de egy elhanyagolt seb szó szerint végzetes lehet, hiszen ha a seb eljut a csontig, csak az amputáció mentheti meg az életem, nem beszélve a vérmérgezés lehetőségéről vagy egyéb bakteriális fertőzésekről" – tette hozzá Schmuck, akinek az orvosa pár nap pihenést tanácsolt, ez idő alatt kevésbé tudta segíteni a piros csapatot a Farm VIP-ben.