Tündéri képet készített három gyerekéről a magyar szépségkirálynő

Polgár Kriszta
Vágólapra másolva!
Két kisfiú után szeptemberben egy kislánnyal bővült Polgár Krisztina családja, a testvéreket egy közös képen mutatta meg a rajongóinak.
Vágólapra másolva!

Polgár Krisztina modell, szépségkirálynő egy ideje Amerikában él, de a közösségi oldalán aktívan tartja a kapcsolatot a magyar rajongókkal. 2003-ban és 2005-ben is szép eredményt ért el a Miss Balaton szépségversenyen, Horvátországban elnyerte a nemzetközi Miss Adria címet 2004-ben., 2008-ban pedig övé lett az első Miss Earth Hungary cím. Ma már három gyerek édesanyja, a kicsiket most egy közös képen mutatta meg az Instagramon, ahol 76,3 ezren követik a napjait.

"Ez nem egy fancy, megrendezett Insta-kép. De ez a kép számomra többet mond 1000 szónál.
A reggeli rutin. Nem indulhat a nap anélkül, hogy Lanát megpuszilgatnák, megsimogatnák, nézegetnék. Ők azok, akik ha sír, rohannak, felveszik (ilyenkor próbálok fogat szorítva nem odanézni), és megvigasztalják. És ők azok, akiknek ha meghallja a hangját ez a csepp, akkor mindig kisüt a napocska. Kicsi lány, nem is tudod milyen szerencsés vagy, hogy ők a tesóid. Ez a kör bezárult és örök" - írta meghatódva.