Tudatosan távol tartom magam a nőktől - mondta a Ninja Warrior harcos versenyzője

Vágólapra másolva!
Ma este második selejtezőjével folytatódik a Ninja Warrior Hungary. A TV2 szuperprodukciójában elképesztő teljesítményt kell nyújtania annak, aki a selejtezőn túljutva közelebb szeretne kerülni a 20 millió forintos fődíjhoz és a ninja címhez.
Vágólapra másolva!

A rajthoz álló sportemberek egytől-egyig szinte megszállottan készültek a megmérettetésre, de van egy-két ninja-jelölt, akinek fanatizmusa és elszántsága kiemelkedik a mezőnyből. Ilyen a 28 éves Koller Dániel is, aki két és fél éve a street workoutnak él és azzal a céllal érkezett a legnagyobb európai Ninja Warrior pályára, hogy minden akadályt legyőzve bizonyítsa rátermettségét.

„Két és fél éve a street workoutnak élek. Ez az életmód elég feszített, be kell osztanom minden fél órámat" – árulta el Dániel. – „Nem járok el bulizni, nem iszom alkoholt és az étrendem is szigorúan megtervezett" – tette hozzá a ninja-jelölt, aki heti hat alkalommal két és fél órás edzésekkel tartja formában magát.

tv2

„Tudatosan távol tartom magam a nőktől, mert ez csak bonyolítaná az életem" – vallotta be Dániel, akinek fanatizmusát édesapja sem érti, éppen ezért, a sportember neki is bizonyítani szeretne. Hogy ez mennyire sikerül, az a Ninja Warrior Hungary ma esti selejtezőjéből kiderül!