Titokzatos mappát találtak nála, csalni akart tévésztár, lebukott

MICHELLE YOUNG Gallery
THE BACHELORETTE - ABC's "The Bachelorette" stars Michelle Young. (ABC/Sami Drasin)
Vágólapra másolva!
Egyáltalán csalásnak számít, ha nagyon felkészül valaki egy tévéműsorra?
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő női verziója az USA-ban a The Bachelorette, amelyben idén, a 18. évadban egy Michelle Young nevű nő igyekszik megtalálni az ideális párt. Ő akár Ryan Fox is lehetett volna, de lebukott azzal, hogy volt nála egy "Bachlorette" feliratú mappa - tehát aki készítette, még a műsor címét sem tudta helyesen leírni.

Twitter

Ebben a mappában sok oldalnyi szöveg volt arról, milyen taktikát, stratégiát érdemes követni a párkeresőben, hogyan kell viselkedni, milyen tipikus kérdések vannak, mit kell ezekre válaszolni, hogy sokáig jusson valaki.

Forrás: ABC

A Nagy Ő főszereplője, egyben főnyereménye, Michelle Young meglátogatta a férfit a szobájában, beleolvasott a mappába, majd közölte vele, hogy ezek a jegyzetek számára vészjelzéseket jelentenek, és így nem kezdődhet párkapcsolat, hogy már az elején elillan a bizalom. Fox azzal védekezett, hogy ő csak két órát látott ebből a műsorból, egy barátja felesége viszont rengeteget, és az ő tanácsait gyűjtötte össze. Hogy miért vitte magával a show-ba, miért tette ki, és miért írta rá (ráadásul rosszul) a műsor címét, az rejtély.