Retteg az űrbe menni a Star Trek kapitánya, mégis vállalta 90 évesen

William Shatner, Star Trek
Vágólapra másolva!
Jövő héten fellövik az űrbe a Star Trek Kirk kapitányát, William Shatnert, most részletesen is beszélt a vállalkozásról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a 90 éves William Shatner is felmegy az űrbe Jeff Bezos vállalatával, a Blue Originnel, amivel ő lesz a legidősebb ember, aki valaha járt az űrben – mármint abban az esetben, ha tényleg összejön az október 12-i kilövés.

William Shatner Forrás: Getty Images/2018 Santiago Felipe/Santiago Felipe

A színész most a New York Comic Conon mesélt a rá váró utazásról, amitől egyébként néha nagyon meg van rémülve. "Megyek az űrbe. Mit csinálok? Hogy hová megyek?... Rettegek. Én vagyok Kirk kapitány, de rettegek az űrbe menni. Aztán már nem is annyira félek, utána meg ismét nagyon. Jön és megy, mint egy nyári megfázás" – mondta.

Az is kiderült, hogy az egész űrutazás Jason Ehrlich ötlete volt, aki Shatner egy korábbi kalandjáért is felelt, ő volt ugyanis a producere a Better Late Than Never (Jobb későn, mint soha) című realitysorozatnak, amelyben Shatner három idős kollégájával utazgatott Ázsiában.

Kirk kapitányként a Star Trekben Forrás: NBC

Az egykori Kirk kapitány azt is elmondta, hogy összesen három perce lesz szétnézni az űrben, utána térnek is vissza a Földre. "Szerintem az orromat az ablaknak nyomom, úgy fogok kifelé nézni végig. Csak azt remélem, hogy nem látok majd valaki mást, amint visszanéz rám" – viccelődött.

Shatner tavaly az Origónak is nyilatkozott röviden, akkor még csak gyilkos erdőkről és kísértetjárta házakról esett szó.